Training

Training Personal branding
.
De training Personal Branding is ontwikkeld voor bedrijven en instellingen die hechten aan een positieve uitstraling van de medewerkers, gerelateerd aan de uitstraling die het bedrijf in de markt wil hebben. De training bestaat uit 2 modules, een groepspresentatie gevolgd door individuele bedrijfs- en functiegerichte imago-adviezen.
.
Introductiebijeenkomsten
De introductiebijeenkomst vormt de basis voor het individuele advies en bevat algemene imago informatie over kleurgebruik, kledingstijlen, pasvorm etc. etc.. De presentatie legt ook een basis om binnen een werkorganisatie het gevoelige kleding thema onderling bespreekbaar te maken.
.
Individueel consult
Na de introductiebijeenkomst volgt een individuele advies van minimaal 2 uur; het is mogelijk om de partner als toeschouwer mee te nemen. Het einddoel is een uitgebreid persoonlijk en functiegericht imago advies. Tijdens het advies komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
  welke kleuren flatteren je en welke kleuren niet, resulterend in 1 van de 12 kleurtypes,
  welke uitstraling past bij de huidige of toekomstige functie?
√   hoe verhoudt de huidige kledingstijl zich tot de voor de functie gewenste uitstraling?
√   hoe bouw je een representatieve garderobe op?
√   welke verbeter tips zijn te geven op basis van de lichaamsbouw en het kleurtype?
√   ideeën en kleurcombinaties op basis van het persoonlijke kleurenpalet,
√   de vrouwelijke deelnemer krijgt ook een make-upadvies
.
Alles wat er tijdens de introductiebijeenkomst en/of het consult besproken is, staat vermeld in de syllabus van ImageProof. Dit naslagwerk bevat de tijdens de introductiebijeenkomst besproken algemene thema’s en een persoonlijk werkboek met daarin alle functie gerelateerde stijl- en kleuradviezen.

Individueel imago advies
.
In een individueel advies worden dezelfde thema’s behandeld als in de Training Personal Branding. uiteraard kunnen deze thema’s worden uitgebreid met bijvoorbeeld lichaamstaal, stemgebruik, omgangsvormen etc.etc.

Geïnteresseerd? Bekijk onze beschikbaarheid en reserveer direct!

WhatsApp!