Recensies
.
Hieronder vindt u een greep uit de reacties die we hebben ontvangen van onze klanten. Bent u klant bij ons dan kunt u ook uw reactie geven. We stellen dit zeer op prijs.
.


Mevrouw Rianne  Cosijn
geplaatst op: 31-8-2015, 20:19 uur
.
We hebben, met het hele gezin, een geweldige middag gehad! Leerzaam en verrassend! Op naar een nieuwe garderobe. De grootste verrassing was dat bij het opruimen van mijn kledingkast bleek dat de kleding die niet in mijn kleurenpalet valt ook nauwelijks gedragen is!


Mevrouw Anita den Hollander
geplaatst op: 17-7-2015, 11:41 uur
.
Lieve Ada en Johan,
.
Het is inmiddels bijna een half jaar geleden dat ik bij jullie schitterende pand in Haarlem aanbelde voor een hele dag kleur- en stijladvies. Een leuke, warme, gezellige en vooral leerzame dag waarvan ik de impact nooit had kunnen vermoeden. Nu een half jaar verder wil ik jullie en de bezoekers van jullie website daar graag over vertellen.
.
Ik kan niet ontkennen dat ik die dag toch wel een klein beetje in shock Haarlem verliet. Geen zwart is het niet? Je moet weten dat ik in de luxe verkeer dat mijn kleding een eigen kamer heeft. Een enorme walk-in. En 80% van de kledingstukken daar aanwezig kleding was zwart. Jasjes, jurken, laarzen, schoenen etc..all black. Met her en der wat donkerblauw en een accentje kleur. En daar stond ik dan met mijn boekje Zomer 1 in mijn knuistje. Geen spat zwart of donkerblauw in te herkennen.
.
Ik heb diep adem genomen en ben in de maanden die volgden gefaseerd de walk-in gaan aanpakken. Inmiddels heeft de zon van Zomer 1 al de overhand. Datzelfde geldt voor de la van de make-up tafel. En niet te vergeten mijn haar. Van nature ben ik gezegend met wat mijn kapster opbeurend peper-en-zout-haar noemt. Ik zelf gebruikte altijd termen als saai en inspiratieloos. Niet gek dat ik het al jaren liet kleuren. Een gelig soort lichtblond. Kapster had me kort voor de dag bij jullie al eens gevraagd: Zullen we het grijs kleuren? Vond ik iets te spannend en terwijl ik iets mompelde in de trant van zo oud ben ik nog niet liet ik het lichtblonde er weer in zetten. Tot Ada me die grijze pruik opzette. Wow, wat een verschil! Binnen een week was ik grijs gekleurd en nog steeds.
.
En dan de gevolgen! De eerste keer dat ik een compliment kreeg over hoe goed ik er uit zag parkeerde ik als toeval. Maar toen het steeds vaker gebeurde en ze afkwamen van mensen die ik nog nooit eerder gesproken had drong het tot me door wat een verschil het maakt als je de juiste kleuren en stijl draagt. Echt geweldig! Ook het effect op mijn zelfvertrouwen is geweldig! Lieve Ada en Johan, ik ben fan van jullie. En aan iedereen die bewust of toevallig op deze website terecht komt: DOEN!!
.
Groetjes,
Anita


Mevrouw Elsje Brouwers
geplaatst op: 13-5-2015, 14:31 uur
.
Bruiloft van een vriendin. Ik raakte aan de praat met dame van 96 (!) Zij gaf mij het mooiste compliment ooit…. Dame: ‘Ik zie allemaal grijze duiven en saaie zwarte mensen en ineens is daar een paradijsvogel!” En die bleek ik te zijn in mijn lange jurk met felle kleuren! 🙂 Lang leve het kleuradvies!
Inmiddels al vier jaar geleden dat ik ‘mijn’ kleuren ontdekt heb. Nog elke dag heb ik hier plezier van. En zeven van mijn familieleden (mannen en vrouwen, jong en oud) zijn ook besmet met het ‘dit-is-mijn-ImageProof-kleur-virus’. Allemaal net zo enthousiast als ik.
Doen die workshop!


Mevrouw Ans en Patricia xx
geplaatst op: 22-12-2014, 20:19 uur
.
Hallo Ada en Johan,
.
Wij dachten… beter laat dan nooit… dus vandaar nu pas onze reactie! Wij zijn bij jullie in Haarlem geweest en hadden een fantastische middag.
.
Na de leerzame presentatie met een lekker kopje thee, werden we meegenomen in het kleurenparadijs. Met eigen ogen kregen we te zien wat jullie bij onze binnenkomst waarschijnlijk al zagen. We droegen de verkeerde kleuren, dat werd ons gaandeweg duidelijk. Jullie hebben er echt een feestje van gemaakt om ons dat te laten zien… echt SUPER!
.
Op de terugweg in de trein hebben wij de hele reis met de boekjes open in de hand gezeten en konden er maar niet over uit!! Het waren kleuren die wij eigenlijk helemaal niet zo mooi vonden en waar we normaal gesproken hard voorbij liepen. Zo ongeveer bij Utrecht waren we al zover dat we zo’n beetje jaloers waren op elkaars kleuren! Dat ik toch geen donkerblauw aan kon en Patries wel…! Maar richting Arnhem/Nijmegen kwamen we tot de conclusie dat we eerder die middag toch echt met eigen ogen hadden gezien dat de kleuren uit onze boekjes ons beter stonden dan hetgeen we aan hadden. Tja, we moesten ons er dus bij neerleggen.
.
Ik ben met het boekje in de aanslag op pad gegaan! Heb inmiddels al heel wat nieuwe kleren aangeschaft; ik heb vanaf die dag geen zwart meer aan gehad. Vooral de aanschaf van de abrikooskleur met taupe heeft mijzelf het meest verbaasd. Ik rende altijd hard voorbij die rekken.
.
Kortom… ik ben heel blij met m’n nieuwe kleuren… krijg veel positieve aandacht en m’n boekje is al uit elkaar gevallen… zo vaak is het al opengeklapt.
.
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en veel succes met Imageproof in 2015…!
.
Hartelijke groeten van Patricia en Ans


Mevrouw Dorinda koster
geplaatst op: 30-8-2014, 15:46 uur
.
Hoi Ada en Johan,
.
Afgelopen week een hele leuke, gezellige en leerzame ochtend gehad.Vanmorgen al nieuwe kleding gekocht inderdaad in de kleuren die ik in eerste instantie nooit gekocht zou hebben. Warm wit, rood en beige en … lichte broeken.

Make-up is nog even niks voor mij; ik ben allergisch voor make-up.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de super uitleg. Jullie zijn een top team.

Groetjes Dorinda


De heer Johan Wit
geplaatst op: 27-8-2014, 21:54 uur
.
Hoi Ada en Johan,
Bedankt voor jullie gezellige en leerzame middag. Kortgeleden was mijn vriendin al voor een kleuradvies bij jullie geweest. Ze kon niet wachten om nieuwe kleding te scoren en het resultaat was echt heel goed. Het bewijs was geleverd: de juiste kleur maakt dat je er goed, fris en uitgerust uit ziet. Dat wilde ik ook en daarom heb ik ook een kledingadvies bij jullie genomen. Goed om te horen dat mijn garderobe al kleuren bevat die goed zitten, maar er zitten ook genoeg stukken bij die me eigenlijk niet staan en die ik niet meer ga dragen. Ik heb nu ook zin om mijn garderobe te updaten met bij mij passende kleuren.

Groet, Johan


Mevrouw K. Hollander
geplaatst op: 13-5-2014, 23:28 uur
.
Ik wilde graag een kleuradvies nadat ik daarin geinteresseerd was geraakt via info die ik tegenkwam op Pinterest, waar ook ImageProof leuke en duidelijke prikborden heeft.
.
Na een warme ontvangst die al op de stoep begon, heb ik een leerzame en voor mij verrassende ochtend gehad in Haarlem bij Ada en Johan.
Zij zagen het uiteraard al bij de eerste ronde met de gekleurde doeken, maar ik bleef erg lang vasthouden aan mijn idee dat ik een zomertype zou zijn.??Lichte lente/Lente? kwam voor mij als een verrassing maar uiteindelijk zag ik het zelf ook in de spiegel: zomerkleuren maakten me grauwer en de helderdere, iets warmere lentekleuren waren de goede match.
.
Ada bracht daarna bij mij een lichte make-up aan met kleine, mij onbekende kleuraccenten. De laatste bevestiging was de helderrode jurk die Ada me bij de grote spiegel voorhield; wauw!
.
Maar eigenlijk vielen met het kleuradvies veel stukjes op hun plek; roze staat me niet heel denderend, ik moet voor foundation altijd gaan voor de meer zanderige kleuren ipv de rozetinten, als kind was geel mijn lievelingskleur… en mijn moeder zei gelijk: je bent toch ook een lentekind?! Heel toevallig is dat zo; ik ben begin april jarig!
.
Ik ben erg blij met het boekje met de kleurstalen en kan niet wachten om langzaamaan mijn kledingkast in mijn goede kleuren te veranderen zodat ik er op mijn best uit kan zien.
.
Ada en Johan, bedankt voor de gezellige ochtend, en voor jullie waardevolle advies.


De heer Joost Hoogendoorn
geplaatst op: 9-3-2014, 23:29 uur
.
Een leuke middag was het zeker!
Een kleurenadvies als cadeau voor m’n vrouw en als toeschouwer mocht ik erbij zijn.
Johan zorgde voor een hartelijke ontvangst en gaf een mooie presentatie over kleuren. Ada onderzocht vervolgens welke kleuren ‘t beste passen en gaf daarna het kleurenadvies waarbij de make-up niet werd overgeslagen. Van de meegenomen kleding werden de toppers en floppers aangewezen.
Voor mijn vrouw voelde alles alsof zij in het zonnetje werd gezet. De aandacht die gegevens werd is super!
Zelf stak ik ook het eea op. Ook kleuren maken de man. Een kleurenadvies bij Ada en Johan is een goede investering en staat garant voor een paar leuke uren.
Thanks!


Mevrouw Pauline van Goethem
geplaatst op: 11-2-2014, 13:55 uur
.
I have attended both the colour and style advice sessions run by Ada and Johan. The impact was so profound that a few of my friends from London have travelled to Holland to get their colours done too. I cannot recommend the experience enough. I feel I look better now, in my 40s, than I have done at any other time. But the experience itself comes highly recommended too; it is like a warm bath, a few hours to indulge yourself in beautiful surroundings and get made over by professional style makers! What is not to love..”


Mevrouw Hanneke Visscher
geplaatst op: 4-11-2013, 13:34 uur
.
Lieve Ada en Johan,
.
Afgelopen zaterdagochtend waren mijn zus en ik bij jullie voor een kleuradvies. Wat hebben we genoten! Zoveel hartelijkheid en persoonlijke aandacht, het voelde als een warm bad. Maar we hebben ook veel geleerd, echt nieuwe inzichten opgedaan, waar we heel veel plezier van zullen hebben, al hebben sommige adviezen enige verwerkingstijd nodig, ik denk aan het afscheid nemen van grijs en zwart ;-). Al met al hebben we een inspirerende en oergezellige ochtend gehad. Bedankt voor alles!


Mevrouw Simone Kokshoorn
geplaatst op: 24-10-2013, 22:10 uur
.
We hebben een top middag gehad! Vooral omdat jullie uitgebreid de tijd nemen en het heel persoonlijk aanpakken. Ik vond het krijgen van een kleuradvies enorm leuk en fijn. Het advies om mijn oorspronkelijke haarkleur weer aan te nemen ga ik zeker opvolgen. Het was een leerzame sessie! Vanaf nu ga ik op een andere manier mijn kleding kopen, met een nieuwe kijk op kleur.


Mevrouw Marja Godvliet
geplaatst op: 3-7-2013, 11:06 uur
.
Ik kwam bij ImageProof Haarlem terecht omdat, ondanks dat ik veel kleding heb, ik toch vaak het gevoel had dat ik niets leuks had om aan te trekken. Daarnaast was ik na de geboorte van mijn dochter en de verhuizing naar een nieuwe stad even de draad kwijt voor wat betreft mijn stijl en shoppen. Ik had behoefte aan “expert advice” en ik was bij Ada en Johan aan het juiste adres!
Ik heb op maat gesneden kleur en stijladvies gekregen, met het gevolg dat shoppen nu veel leuker, sneller en effectiever gaat. Na het advies bleek dat driekwart van mijn kleding niet meer “paste”. Na een grondige opruimbeurt combineert ik nu mijn hele garderobe met elkaar en dat is een verademing! In feite komt mijn persoonlijkheid nu veel beter tot zijn recht doordat ik de kleuren en belijning draag die het beste bij mij passen.
.
Ik weet zeker dat ik nog jarenlang plezier ga hebben van deze investering.
.
Bedankt voor jullie expertise!


Mevrouw Anja  Postuma
geplaatst op: 22-5-2013, 18:16 uur
Afgelopen dinsdag 14 mei met een vriendin een kleuradvies gehad. Leerzaam, leuk en verrassend. Naast theoretische kennis en praktisch uitproberen ook tijd voor een lolletje. Gezellig ook dus.
.
Verrassend in die zin, dat ik al 40 jaar denk dat ik een Herfsttype ben, maar daar kwamen we dinsdag niet op uit. Als ik er zelf niet bij was geweest, had ik het niet geloofd…;-)

Het is nog wennen, maar mocht ik nog nadere uitleg nodig hebben, dan mag ik altijd bellen en nazorg krijgen. Ha!

Vooralsnog ben ik lekker aan het uitproberen en dat doet me goed. Ik zie er niet meer wel heel erg harmonieus uit, maar er is nu frisse noot toegevoegd, wat me mooi staat en ik me goed bij begin te voelen. Een aanrader zo’n middag!

Bedankt, Arnold!


Mevrouw Elsje Brouwers
geplaatst op: 14-5-2013, 17:05 uur
Verleden jaar zelf deze workshop gedaan en zo enthousiast geworden dat ik hem mijn dochter cadeau heb gegeven voor haar verjaardag. 22 jaar oud en zoals zovelen van haar leeftijd niet altijd even zeker over haar uiterlijk. Drie uur lang is Ada bezig geweest met Lotte,met af en toe een aanvulling van Johan. Het vakmanschap, enthousiasme en de oprechte betrokkenheid spatten van dit tweetal af. Lotte heeft genoten, veel geleerd en is erg blij met de opgedane kennis. Ze zal de rest van haar leven plezier hebben van deze ochtend. Een tip voor alle moeders (en vaders ;-)): Ga samen met je dochter deze workshop doen!


De heer M Bodewes
geplaatst op: 16-12-2012, 16:01 uur
Ik verbaasde me al jaren waarom sommige kleding in de winkel altijd mooi is maar als ik het zelf aan had het er niet uitsprong. Toevallig tegen de aankondiging van de workshop van Arnold aangelopen en de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld. Een zeer verhelderend verhaal met duidelijke foto’s waarom de ene kleur wel werkt en de andere niet. Na deze workshop was ik overtuigd en me ook voor het persoonlijke kleuradvies aangemeld. Dit gaat me heel wat miskopen besparen. Ik heb nu een handvat om kleding te kopen die me wel laat stralen.


Mevrouw Aartje  Siemensma
geplaatst op: 14-12-2012, 18:16 uur
Lieve Ada en Johan.

Wat een leuke middag hebben jullie mij en mijn dochter bezorgd. Zonder verwachtingen gingen wij naar jullie toe (met in ons achterhoofd dat we het toch al behoorlijk goed deden).

Maar wat een verrassingen stonden ons te wachten. Alles wat jullie ons verteld hebben, zit op onze harde schijf opgeslagen en we hebben het meteen in de praktijk gebracht. Naast de mooie basiskleuren die we meekregen ben ik ook erg blij met de make-up en haarkleuren om er nog beter uit te zien.

Alle lof voor de manier waarop jullie de middag invullen. We werden zo leuk ontvangen dat het net leek of we bij oude vrienden op bezoek gingen.

We zullen jullie aan iedereen aanraden.


Mevrouw Daphne Veldman
geplaatst op: 13-12-2012, 12:48 uur
Een leuke meidendag moest het worden, met op het programma een kleuradvies voor iedereen. Dat de uitkomst zo verrassend was had ik van te voren niet gedacht.

Toen mij vooraf werd gevraagd welke kleuren mijn persoonlijkheid kleuren koos ik hele andere dan de kleuren die uiteindelijk uit het resultaat kwamen.

Toen ik echter de juiste “kleurensjaal” om had voelde dat zo natuurlijk dat het me echt verbaasde.

Inmiddels verdwijnen de minder goede kleuren steeds meer uit mijn kast om plaats te maken voor de goede kleuren en dat is ook op straat te merken waar ik steeds vaker een compliment krijg over dat ik er goed uitzie.

Een kleuradvies met Arnold is niet alleen heel gezellig, maar het geeft je ook echt mee welke kleuren jouw persoonlijkheid benadrukken en de lijnen in je gezicht verzachten. Zowel goed om mee te nemen in persoonlijke als zakelijke activiteiten. Iedereen wil toch graag horen dat hij of zij er goed uitziet?!


Mevrouw Henriet van der Molen
geplaatst op: 13-12-2012, 12:27 uur
Na een eerste kennismaking met de wereld van kleuren via de gratis workshop, heb ik Arnold gevraagd om een uitgebreid kleuradvies.

Door zijn rustige, sensitieve en deskundige manier van werken, heb ik veel geleerd over het effect dat kleuren op mij hebben. En verrassender nog, waarom ik altijd voor bepaalde kleuren heb gekozen.

En het effect mag er zijn! Wat een verschil in reacties uit mijn omgeving, enkel door het creeren van harmonie en in mijn geval door het gebruik van wat lichtere kleuren.

Arnold, bedankt!

Nb. ook bedankt voor het adviseren over mijn bedrijfskleuren.


Mevrouw Jessica Fok
geplaatst op: 13-12-2012, 10:45 uur
Op 30 november 2012 hebben wij een kleuradvies gehad van Arnold.

Arnold bedankt voor de zeer prettige manier van werken en uitleg over wat kleuren met je kunnen doen. Een echte eyeopener, een aanrader voor veel personen. Begin volgend jaar ook nog een afspraak voor een stijladvies.

Ik ga in ieder geval met de goed kleuren de kerst tegemoet.

Alvast fijne feestdagen en een gezond en kleurrijk 2013


Mevrouw Randah Siemensma
geplaatst op: 11-12-2012, 12:35 uur
Niet twijfelen, doen! Mijn moeder en ik (beiden toch best wel overtuigd van onze eigen goede smaak) hebben onlangs de middag van ons leven gehad bij Ada en Johan. Het beste cadeau wat we elkaar ooit gegeven hebben. Wat een eyeopener en wat een gezelligheid. Het is serieus bizar om te zien wat kleuren wel of niet met je doen en hoe veel mooier en sprankelender je eruit ziet wanneer je de juiste kleuren te pakken hebt.

De volgende dag op mijn werk al 5 complimenten gekregen over hoe goed ik eruit zie, zo ook ‘s avond na het kleuradvies, toen ik enkel op mijn lippen de juiste kleur droeg en mijn eeuwige gouden oorbellen verruild had voor zilveren.

Ik raad het IEDEREEN aan om een consult te nemen bij ImageProof, omdat ik zelf ervaren heb dat veranderingen op detail niveau voor zo’n groots verschil kunnen zorgen. Ada en Johan, jullie warme, toegankelijke, humoristische en toegewijde karakters zijn de toevoeging die het plaatje compleet maken! Heel erg bedankt voor alle inzichten en de fantastische dag!


Mevrouw Nathalie Ruegebrink
geplaatst op: 5-11-2012, 16:47 uur
Het was geweldig !

Directe confrontatie met mijn potentieel, schokkend en verhelderend. Veel meer impact dan ik ooit had kunnen vermoeden; ik zag in de spiegel bij jullie een stralende vrouw die ik nog niet was en waar ik nog een beetje in moet groeien.
Vooral omdat het moeilijk is als je als vrouw ouder wordt en ermee geconfronteerd bent dat je rol als ‘meisje’ en later die van ‘jonge moeder’ uitgespeeld is. Er zijn ineens weinig positieve rolmodellen waarnaar je je op dat moment kunt richten (…tot je een wijze grootmoeder bent geworden ).
Soms voelt het alsof je verouderingsproces je er op wijst dat je schoonheid verwelkt, dat je vergroft en onzichtbaar wordt en dan lijkt het wel alsof je niet echt meer meetelt. Dat is tenminste wat je in de ogen van mensen weerspiegeld ziet als je ze ontmoet.
Gelukkig hoeft het niet meer zo te gaan als je de juiste handvatten vindt. Ik heb kunnen ervaren dat je bij jullie leert om de positieve kanten van je persoonlijkheid in je verschijning tot uitdrukking te brengen. Wat een verschil! Jullie maken dat nu bereikbaar voor iedereen, door ons objectief maar met compassie te sturen in onze kledingkeuze.. Bedankt!


Mevrouw Feikje van Gijssel
geplaatst op: 1-11-2012, 19:58 uur
In september hebben mijn moeder en ik in Groningen een korte workshop van Arnold Fontein gevolgd over kleuren en wat die met je kunnen doen. Ik was helemaal enthousiast en geinspireerd, echt fantastisch!

Gisteren samen met mijn vader en moeder van Arnold een persoonlijk kleuradvies gehad met z’n 3-tjes, echt zo’n eye-opener!

Ik raad het iedereen aan, want waar je ook werkt of wat je ook doet, als je het belangrijk vind hoe je over komt op je klant of op je collega’s is dit echt een must! Door de juiste kleuren aan te trekken, kun je echt laten zien wie je bent.


Mevrouw Marleen van  Goethem
geplaatst op: 6-7-2012, 09:39 uur
Ik zou willen dat ik iedereen een kleuradvies van Imageproof cadeau kon geven!

Jarenlang heb ik alleen zwart gedragen: ik ben lang en blond en ik dacht altijd dat het me goed stond. Totdat ik een tijd geleden vond dat ik er zo moe uitzag en ik het idee kreeg dat zwart misschien toch niet de juiste kleur voor me is.

Maar waar moest ik beginnen? Naar welke kleuren moet ik zoeken in een winkel en welke kleuren moet ik juist links laten liggen?

Mijn nichtje Pacelle gaf me een kleurenadvies bij Ada cadeau en er is echt een wereld voor me open gegaan. Voor het eerst in mijn leven vind ik winkelen leuk en weet ik wat me wel en niet staat. Ik hoor nu vaak hoe goed ik eruit zie en ik voel me ook echt mooier nu ik draag wat me staat.

Vorige week heb ik ook stylingadvies van Ada gehad en dat maakt het helemaal af. Ik dacht dat ik al wist welke stoffen en modellen me het best staan, maar ook in deze sessie kreeg ik weer een paar eye-openers. Ik ben heel blij dat ik Imageproof heb ontdekt en ik kan het echt iedereen (ook mannen!) aanraden!


Mevrouw Nicole Kristofic
geplaatst op: 3-5-2012, 16:22 uur
Koppig als ik ben dacht ik altijd dat als ik gewoon koop wat ik leuk vind, dan staat het me ook! En ik had gelijk! Het staat me prima, maar ben dan een van die vele.

Na mijn kleuradvies bij ImageProof Groningen ben ik gaan experimenteren met de kleuren uit mijn boekje en ja hoor… ze hebben gewoon gelijk! Wat ik in de video en powerpoint heb gezien kan bij mij ook. Met de kleuren die bij mijn type passen ben ik niet je weet wel die, maar die er zo goed en zelfverzekerd uit ziet!

Vond het een erg leuke dag en erg bijzonder om te zien dat kleur zoveel met een mens kan doen!


Mevrouw Amber Landwehr Johan
geplaatst op: 27-4-2012, 08:28 uur
Beste Arnold,

Wij hebben een fantastische middag gehad! Na het kleuradvies zijn we meteen onze kledingkast ingedoken. Daarnaast kijken we nu anders naar kleuren als we gaan winkelen en laten we kleuren die niets voor ons doen hangen.
Het resultaat mag er zijn, men zegt dat wij er goed uit zien in plaats van “wat heb je leuke kleren aan.”

Het is een leuke middag en een eyeopener die ik iedereen aan kan raden. Ga zo door!

Groetjes,

Amber


De heer Johan Zijlstra
geplaatst op: 26-4-2012, 18:56 uur
Onlangs heb ik bij Image Proof Noord een ontzettend leuke ochtend gehad. Na hartelijk te zijn ontvangen met een kopje koffie kreeg ik uitleg over hoe de ochtend zou gaan verlopen. Begonnen werd met een interessante presentatie waarin uitgelegd werd wat kleur allemaal voor je kan doen. Daarna gingen de heren aan de slag met allerlei lapjes. Zaken die tijdens de presentatie al door mij werden vermoed werden nu extra duidelijk: ik moet bijv. echt geen roze aantrekken of pasteltinten. Er werd gekeken naar mijn huid, mijn ogen en mijn haarkleur en uiteindelijk bleek ik een warm Lentetype! Na afloop heb ik een boekje aangeschaft met daarin allerlei stofstaaltjes, erg handig bij het aanschaffen van kleding.

De week erop ook direct wat nieuwe kleding aangeschaft en hier zeer tevreden mee. Het personeel in de winkel keek vreemd op toen ik met mijn boekje door de winkel paradeerde. Hun advies is niet meer nodig! Door het boekje te gebruiken bespaar ik mij heel wat miskopen. Je hebt toch snel de neiging om te kopen wat je mooi vind en niet wat bij je past.

Een goede investering dus, deze informatieve ochtend bij Image Proof Noord. Arnold en Krijno bedankt!


Mevrouw Dorota Kooij
geplaatst op: 10-3-2012, 17:21 uur
Beste Ada en Johan

Ik ben een paar maanden geleden bij jullie geweest, gestuurd door mijn bedrijf.

Ik vond het toen al erg leuk om te zien hoe jullie bezig zijn en was benieuwd welke advies ik zou krijgen en misschien nog belangrijker – wat ik zou vinden van dat advies.

Nu kan ik zeggen dat ik veel heb gehad aan jullie inzichten en adviezen. Het is veel makkelijker om naar nieuwe kleding te zoeken, het is makkelijker om me op te maken, en het is zeker leuker dan het daarvoor was.

Heel erg bedankt, ik heb dankzij jullie mijn eigen stijl en gevoel daarvoor ontwikkeld en ik heb ook veel nieuwe kleuren ontdekt, waarvan ik geen idee had dat ik ze kon dragen!

Ik hoop dat jullie nog vele anderen blijer kunnen maken, net zo als jullie mij blijer gemaakt hebben.

Groeten en het ga jullie goed

Dorota


Mevrouw Jeannette van der Schaaf
geplaatst op: 31-1-2012, 12:23 uur
Beste Ada en Johan,

Nog even een vervolg op mijn vorige bericht. Nu ik het stijladvies ook gehad heb, ben ik supersnel klaar met winkelen. Gisteren was ik uit op t-shirts en een vestje/jasje.

Van de winkeldeur af overzag ik in een blik of mijn kleuren erbij waren. En ja, ik had meteen de juiste kleuren te pakken, fel blauw en stralend rood.

De verkoopster hield mij nog een mooie kleur lila voor, maar ik zei meteen: “nee, die doet niets voor mij!” Letterlijk wat Ada tegen mij gezegd had.

Ik hield meteen het lila t-shirt voor en daarna de beide andere kleuren. De verkoopster zei: “mevrouw, u hebt helemaal gelijk”.

Verder vond ik nog een antraciet kleurig vestje/jasje, beetje wollig van structuur. Het past prachtig bij een wollen rokje dat ik mee had genomen naar de sessie en het is aansluitend, iets over de heup, met een v-hals en puntige kraag. Meteen helemaal goed.

Binnen een half uur was ik klaar en in twee winkels geweest. Ik moet erbij vermelden dat het niet druk was en de winkels niet al te ver uit elkaar lagen.
Al met al was mijn dag helemaal goed!

Nogmaals heel hartelijk dank,

Jeannette van der Schaaf


Mevrouw Jeannette van der  Schaaf
geplaatst op: 23-12-2011, 22:09 uur
Beste Johan, Ada, Evelyn en Ninette,

Afgelopen maandag heb ik een superleuke kleuradviesmiddag bij jullie gehad. Ik had al eerder een dergelijk advies gekregen, maar dat klopte niet echt.

Bij inspectie van mijn kleding vond ik echter, tot mijn verbazing, toch nog enkele kledingstukken die de juiste kleur hadden. Felle kleuren, die ik zelf vaak te opvallend vond. Maar zoals jullie al voorspelden: ik pak nu meteen die kleuren eruit en laat de anderen liggen.

Veel heb ik al weggegeven en ik ben niet gaan shoppen want ik wil het stijladvies afwachten. Maar in de stad lopend was het wel moeilijk! Verder is de kleur lipstick super, ik heb er twee gekocht, de ene wat feller dan de andere voor de afwisseling. De goede oogmake-up had ik nog!

En inderdaad vrouwen kopen vaak de kleur voor hun man die ze zelf mooi vinden/die henzelf goed staat. Dat is mij ook overkomen ontdekte ik.

Ik heb jullie al bij verschillende kennissen aanbevolen en ik kijk uit naar de volgende middag met het stijladvies!


Mevrouw Denise van den Berg
geplaatst op: 4-11-2011, 10:34 uur
Dag Johan en Ada,

Afgelopen zaterdag waren wij bij jullie voor het kleuradvies.

Wij hebben het allebei als erg leuk, leerzaam en plezierig ervaren!

Echt heel leuk om te zien hoe enthousiast jullie zelf zijn!

Ikzelf heb al wat inkopen gedaan van voornamelijk rode (King Louie!) kleding. Ook mijn haar heb ik ‘gewoon’ bruin geverfd en de witte oogschaduw is ook een uitvinding!

Nogmaals bedankt!

Groeten van Kees en Denise


Mevrouw Ineke Dobber
geplaatst op: 3-11-2011, 13:24 uur
Beste Ada en Johan,

Heel hartelijk dank voor de fantastische middag!
Eindelijk mijn beste kleuren gevonden na jaren zoeken.
De ontvangst was hartelijk, de presentatie professioneel en de analyse buitengewoon kundig. Hulde voor zoveel knowhow. Daarbij zijn jullie ook nog eens twee heel aardige mensen. Wat meer kan een klant verwachten?
Hartelijke groet,
Ineke Dobber


Mevrouw marianne de bruijne
geplaatst op: 7-5-2011, 10:22 uur
Nogmaals hartelijk dank voor het kleuradvies; het zal me zeker “optunen” in de toekomst.

Er zaten verrassende details in die ik nog niet wist en de overgang van zwart naar blauw zal zeker op korte termijn gaan plaatsvinden.

Wat beslist een eye-opener was, was het make-up advies. Ben gelijk de geschikte kleuren gaan kopen!!! Maakte me zeer blij.

Het was ook heel goed dat ik mijn zus had meegenomen, daardoor konden we de volgende dag nog heerlijk nababbelen, want door mijn verkoudheid had ik toch nog wat dingetjes gemist en kon zij mij erover bijpraten.

Een aanrader voor iedereen die zich niet zeker voelt t.a.v. zijn/haar kleurstelling in de kleding. Wij zeggen het voort!!!!


Mevrouw Carla Hagesteijn
geplaatst op: 25-4-2011, 21:21 uur
Al een tijd geleden bij jullie een kleuradvies gehad, maar wat een reacties heb ik daarna gekregen! Ik had de totaal verkeerde haarkleur en wat voel ik me, na het verven, een stuk zelfverzekerder. Op mijn werk krijg ik al minstens twee maanden complimenten over mijn nieuwe ‘looks’. Iedereen denkt ook dat ik ben afgevallen, maar alleen door de juiste kleuren te dragen lijkt dat zo. Heel erg bedankt allemaal voor de gezellige middag en voor het professionele advies.


Mevrouw Roos Bruins
geplaatst op: 8-4-2011, 22:37 uur
Hallo Ada en Johan,

Een verjaardagscadeau voor mijn vriend is uitgedraaid op een totale schok voor mijzelf. Hij kreeg een kleuradvies en ik zou voor de grap mee doen, ook al had ik al een kleurenwaaier van een ander bureau van drie jaar geleden. Ik had wel verhalen gehoord over verkeerde kleuradviezen, maar dacht ðdit gaat mij niet overkomenð. Helaas, hoe naðef kun je zijnð Ik zag letterlijk voor mijn ogen gebeuren wat roze met mij doet, terwijl ik me jarenlang ðpretty in pinkð heb gevoeld. Ik ben van een medium zomertype naar een lichte lente gegaan; hoe anders kan het zijn?! En nog schokkender, mijn vriend is hetzelfde type. Het allerergste vind ik dat ik 2 jaar lang heb getwijfeld of mijn dure bril wel de goede kleur was. Dankzij jullie zie ik nu zelf dat de bril perfect is en de kleding die ik er bij droeg de verkeerde kleur.

Ik heb me altijd een beetje ongemakkelijk gevoeld met die oude kleurenwaaier. Ergens had ik het gevoel dat het niet klopte, maar dat het zo erg niet klopte had ik nooit durven dromen. De stofstalen van jullie werken zo veel prettiger; zelfs in het pashokje kan ik het redelijk goed inschatten en ik durf nu zonder schaamte in een winkel mijn boekje te trekken. Het winkelen gaat supersnel en is er veel leuker op geworden. Een ðverkeerdeð kleur komt er bij ons niet meer in!

Nogmaals dank jullie wel,
Hartelijke groet,

Roos en Harmen


Mevrouw Mounya Dahma
geplaatst op: 17-3-2011, 19:48 uur
Beste Ada en Ellen,

Wat ben ik blij, dat ik de stap heb gezet om een kleuradvies van jullie te krijgen. Jullie hebben me heel duidelijk laten zien dat de kleuren die ik normaal gesproken draag niet de kleuren zijn die me er op mijn best uit laten zien. Wat een eye-opener bijvoorbeeld dat blauw en paars me zo goed staan. En dat ik veel contrast op moet zoeken in mijn kleding.

Ook het make-up advies heeft me erg geholpen. Na jaren aanmodderen weet ik nu eindelijk hoe ik mijn ogen kan laten stralen en wat voor kleur lippenstift mij het beste staat.

Na het kleuradvies ben ik gaan winkelen in Haarlem en ik ging als een speer, omdat ik grote delen van winkels meteen kon overslaan. Ik heb een paar hele mooie kledingstukken gekocht die me fantastisch staan.

Dus heel erg bedankt, ook namens mijn vriend 😉


Mevrouw Elida Leenstra
geplaatst op: 18-1-2011, 12:12 uur
Hallo Johan en Ada,
Wat verhelderend zo’n kleuradvies! Het heeft me het vertrouwen gegeven te kiezen voor de kleuren die ik wel al in mijn kast had maar steeds minder ging dragen om de mode veranderde… Wat ben ik blij dat ik niet met de mode mee hoef te gaan om er mooi en trendy uit te zien! De mode navolgen is nooit een hobby van me geweest, nu kan ik opgelucht en met zekerheid kiezen voor echt mooie kleding.
Direct na de workshop gingen we Haarlem in en trokken veel aandacht met onze kleurpalletten. Winkelbediendes die de ‘cursus ook hebben gehad’ (niet bij jullie) wilden ons van alles wijs maken, maar zelf droegen ze toch het liefst de ‘foute kleuren, want daar voel ik me beter bij’. Waarop wij zeiden: “Dan heb je niet het beste kleurenadvies van NL gehad, want daarvoor moet je bij IMAGEPROOF zijn!”.
Bedankt voor de geweldige ervaring! Een ervaring die je voor het leven niet meer los laat.


Mevrouw Margreet Lang
geplaatst op: 15-12-2010, 09:20 uur
Beste Johan en Ada,
Ik wilde jullie graag laten weten dat de teammiddag bij jullie een succes was. Het team heeft het er dagelijks over, en diverse kledingstukken zijn al in de prullenbak of recycle-zak terecht gekomen.
Het nieuwe pak (maat 44) is inmiddels aangeschaft. Een zwarte broek (in bestelling) is afgezegd. En zo hoor ik dagelijks opmerkingen uit de kledingpraktijk in mijn team!
Ook zelf heb ik dit weekeind geshopt, waarbij ik moet bekennen dat ik wel ðbuiten mijn boekjeð ben gegaan. Dit heeft inmiddels een hele andere betekenis gekregen bij mij thuis!

Bedankt voor de gezellige middag, we zullen er nog lang aan denken.


Mevrouw Joop Messinger
geplaatst op: 28-11-2010, 11:25 uur
Hallo Allemaal,
Het is al weer een tijdje geleden dat ik bij jullie kwam. Het was heel gezellig en vooral leuk. Bij jullie ben ik er achter gekomen dat veel kleuren die ik mooi vind en toen ook droeg totaal niet bij mij pasten. De kleuren in mijn klerenkast zijn totaal veranderd t.w. zwart, paars, fuchsia, donkerblauw aangevuld met de juiste lichtere tintjes. Het geeft je veel zelfvertrouwen en het valt mij op dat er veel reacties volgen over hoe je over komt. Ik kan het iedereen aanraden dit te doen. Het winkelt ook veel makkelijker en de “foute” aankopen blijven je bespaard! Zelf heb ik dit cadeau gekregen en dat was voor mij weer aanleiding om dit ook weer cadeau te doen aan mijn dochter nadat zij was geslaagd voor haar eindexamen.
Nogmaals heel veel dank voor de juiste adviezen.


Mevrouw Christien Quist
geplaatst op: 24-10-2010, 13:47 uur
Beste Johan, Ada en Ellen,

Wat een geweldige middag hebben jullie ons gisteren bezorgd! Fantastisch, leerzaam, verrassend ðn gezellig! Jullie namen voor ons allebei uitgebreid de tijd. We kunnen nu doelgericht de winkels in om goed gekleurde kledij te scoren. Wij hebben ons bijbeltje, het kleurenpaspoort. Geen enkele verkoopster hoeft ons nog iets wijs te maken.
We zijn het nu (bijna) allemaal eens welke haarkleur het mooiste staat. Voor mij een geruststelling en positieve bevestiging (ik kan weer terug naar mijn blonde koppie), voor Marianne een grote stap om terug te gaan naar een lichtere natuurtint. Maar de praktijk zal uitwijzen dat het nu eenmaal veel mooier is om kleur te dragen en het ‘niet op je hoofd te smeren’! En dankzij de pruikjes en een opmerking van Ada gaat binnenkort de schaar in mijn haar.
Ook de make-up was erg verrassend, een omslag in onze gebruikelijke manier van opmaken. Het aquapotloodje is uit ons make-uptasje niet meer weg te denken en een goede kleur lippenstift doet wonderen voor een goede finishing touch!
Het was onze reis ‘helemaal uit Zeeland’ meer dan de moeite waard!

Bedankt!!


Mevrouw Helena van Westerhuizen
geplaatst op: 26-4-2010, 10:45 uur
Beste Ada en Johan,

Mijn moeder en ik vonden het afgelopen zaterdag een hele fijne, inspirerende en leerzame ochtend. Wij zijn na afloop nog gaan winkelen en we hebben allebei iets moois gevonden in de kleuren uit ons palet! En het scheelt zeker miskopen, ik zag een prachtig taupe-kleurig jurkje die ik anders zeker gekocht zou hebben, maar nu bleek dat de kleur eigenlijk niet bij mij past. En voor mijn moeder was het ook verrassend om te ontdekken dat donkerblauw haar toch mooi staat! En ook was het erg leuk om te ontdekken of je mooier staat in overlopende tinten of dat je juist felle contrasten mooier staan en glansstoffen.

Omdat ik in het verleden een modeopleiding had gevolgd, dacht ik dat ik wel aardig wist welke kleuren mij stonden en welke niet, maar nu bleek dat er toch wel een aantal kleuren minder geschikt voor mij waren, waarvan ik dacht dat ze mij wel goed stonden en er waren ook kleuren bij die ik zelf nooit zo gauw zou kiezen, b.v. helder en citroengeel. Het make-up advies was ook een eye-opener voor ons beiden!

Ik raad iedereen verder ook aan julli tip te volgen en eens terug te denken aan wat je als kind mooi vond. Ik weet nu precies wat ik hebben wil en daarom kan ik dit echt iedereen van harte aanbevelen!


Mevrouw Anneke Anema
geplaatst op: 22-12-2009, 11:16 uur
Onlangs op ons kantoor een erg leuke “Kersthappening” gehad onder de zeer enthousiaste leiding van Ada en Johan. Collega’s vonden deze bijeenkomst erg leuk, die ook nog leerzaam was: “geen lichte broek aandoen (omdat de mens erachter niet meer gezien wordt)”; en nu weten, dat wanneer iemand tegen je zegt, dat je een mooi pak aan hebt, je de verkeerde kleur aan kan hebben. Complimenten als “wat zie je er goed uit” wordt nu herkend als “goed”! En dan de enthousiaste en toegewijde presentatie door Ada en Johan; de vrijheid mbt. het vragen kunnen stellen over kleurpatronen; zou mijn eigen haarkleur toch beter staan? (alle kleuren pruiken konden worden uitgeprobeerd …); en de gezelligheid met elkaar! Kortom: een groot compliment om deze middag tot een succes te maken! Hartelijk dank daarvoor en graag tot ziens!


Mevrouw Josð de  Wolf
geplaatst op: 13-12-2009, 21:17 uur
Beste Ada en Johan,

Een misschien wat late reactie, maar een middag bij ImageProof moet wel even bezinken. Misschien wel door het feit dat je je halve garderobe moet herzien.
Met mijn vriendin heb ik een ontzettende leuke en leerzame middag gehad. Ik zou het iedereen willen aanbevelen.
Zonder twijfel heb ik afgelopen week nieuwe make-up gekocht, was gelukkig toe aan wat nieuwe spulletjes 🙂 en een nieuwe outfit ivm de feestjes de komende week. Met het kleurenpalet wordt de keus toch wel een stuk makkelijker maar is ook leuker omdat je nu andere kleuren kiest dan voorheen, met de wetenschap dat wat je koopt goed staat.
Het was qua kleur en make-upadvies een omwenteling in mijn leven!

Nogmaals bedankt, ook voor jullie enthousiasme en tot ziens!


Mevrouw Andel van Opstal
geplaatst op: 9-12-2009, 22:04 uur
Hallo Ada en Johan,

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de ontzettende leerzame en leuke
middag die ik samen met Josð bij jullie gehad heb. Het was echt een
aha middag. Mijn man vond (en vindt! want ik doe het nu zelf) mijn make-up
heel erg mooi staan. Het jurkje van LaDress heb ik dinsdag al kunnen
terugsturen, ik krijg hetzelfde jurkje in navy terug! Goede service want ik
had het al vanaf half juni in de kast hangen. De rest van mijn klerenkast
moet ik nog aan een goede inspectie onderwerpen. Ik merk dat ik nu al een
heleboel spullen niet meer aan wil doen. Te lichte kleuren, te kleine
printjes! In de kerstvakantie ga ik eens goed shoppen! Binnenkort bel ik
jullie om een afspraak te maken voor een stijladvies, want wie A zegt moet
ook B zeggen.

Heel hartelijk bedankt en tot ziens.


Mevrouw Mirjam P
geplaatst op: 1-9-2009, 10:10 uur
Beste Ada en Johan, het was een hele fijne, inspirerende en leerzame ochtend. Ada had de meest fantastische schoenen aan, die ik wel van haar voeten had willen rukken, maar dit terzijde. Het kleuradvies gaat veel verder dan een kleurpallet, ook de verhouding licht/donker in mijn kleding, helderheid, dessins, contrast, glans werd samen bekeken. Wat was ik blij dat er geen mossige kleuren uitkwamen ! Volgens een simpel artikel over kleurtypes, zit je daar met mijn kleur ogen al snel aan. Maar dit was zo veel genuanceerder, en door het simpelweg met eigen ogen te zien, werd pas het type bepaald. Het was echt een aha-moment dat er precies uitkwam, wat ik als kind altijd tekende; meisjes die met een dikke zwarte stift getekende streepjurken en noppentruien aanhadden. Ook nu in mijn werk als kunstenaar/vormgever werk ik altijd met grote contrasten en heldere kleuren. Blijkbaar is mijn (je) intuitieve smaak al in overeenstemming met mijn (je) kleurtype. Door conventies en mode raak je in je kledingkeuze daar van af. Ik raad iedereen dan ook aan, eens terug te denken aan wat je als kind mooi vond. Ik weet nu precies wat ik hebben wil (helaas nu niet in de mode, dus moeilijk te vinden..), en heb alles wat groen is weggegeven.De ochtend kon mij niet lang genoeg duren ! (komt niet veel voor bij mij op cursussen). Ik kan dit echt iedereen aanbevelen !


Mevrouw Henriðtte Smit
geplaatst op: 3-7-2009, 15:47 uur
Beste Ada en Johan,

Een geweldige dag heb ik bij jullie gehad. Ik was altijd al met kleur bezig, maar de nuance tussen licht medium en donker was verhelderend. Ik blijk wel de goede kleuren te dragen, maar te donker. Mijn kledingkast heeft een metamorfose ondergaan met een geweldig resultaat. Winkelen is veel gemakkelijker geworden. Binnen 10 minuten een paar schoenen kopen is geen probleem. Het model, de kleur, veel valt af. Als het goed is, is het ook goed. Ik geniet er elke dag van. Aankleden is elke dag weer een feest. Het verschil tussen een 6 en een 9. Ik wens jullie een kleurrijke toekomst! Henriðtte Smit

Mevrouw S. Brokx
geplaatst op: 15-6-2009, 22:34 uur
Beste Ada en Johan,

Afgelopen week was ik met mijn vriendin bij jullie voor het zeer verhelderende en inspirerende kleuradvies; we hebben genoten!

Mijn kledingkast is inmiddels uitgemest. Buiten dat ik spullen heb weggedaan, heb ik ook weer kleding herontdekt. En ik heb er tevens een heleboel nieuwe kleding bij: niet door kopen maar door verven! Een stapel hemdjes, truitjes en sjaaltjes is omgetoverd van ‘fout’ wit, grijs, roze etc. tot diverse prachtige tinten olijfgroen, roestrood en paars. Een van mijn 3 (!) witte broeken is nu een prachtig donkerbruin met … helaas witte stiksels. Daar moet ik nog iets op verzinnen. En een exemplaar dat in een bleke chocolademelkkleur is veranderd heb ik direct weggemieterd 😉
Paars – oranje, paars – groen(en), geel, gekke combinaties, het zijn echt nieuwe ontdekkingen voor mij. Ik zocht het veel meer in ton-sur-ton, maar zie wel het verschil. Met als belangrijkste effect: ik word er heel erg vrolijk van!

Kortom, het was een supergeslaagde middag met fantastische adviezen waar ik de rest van mijn leven mee vooruit kan. Bedankt!


Mevrouw Juul R.
geplaatst op: 17-3-2009, 15:44 uur
Ondertussen alweer 2 jaar geleden dat ik bij jullie was voor een kleuradvies! Het heeft mijn leven ðcht veranderd.. dat klinkt misschien een beetje overdreven maar is het niet! Ik straal nu iedere dag dankzij de prachtige kleuren die ik durf te dragen, ik liep altijd in saai bruin en nu in de heldere kleuren van mijn palet. Veel roodtinten, alle variaties blauw en groen!
Ik heb afgelopen winter een geweldig kobaltblauwe winterjas gekocht voor 300 euro omdat ik wist dat ‘ie iedere euro waard zou zijn! En inderdaad, veel bekijks met die jas, omdat ‘ie mijn ogen, huid en haar helemaal ophaald!
Ik heb erg veel plezier van mijn kleuradvies en probeer zoveel mogelijk mensen jullie kant op te sturen..

Succes met jullie werk!


Mevrouw Nanne Trainee Ministerie VWS
geplaatst op: 5-1-2009, 16:55 uur
Hoi Ada en Chantal,
Ontzettend bedankt voor het kleur- en stijladvies. Iedereen zou het een keer moeten krijgen. Winkelen is zoveel leuker nu: met kleur als eerste criterium loop ik zo door de winkel heen. Inmiddels al een blauw pak, een grijs pak en rode pumps gekocht.

Ik vond het een leuke middag, bedankt voor jullie toewijding en enthousiasme!

Groetjes Nanne


De heer willem van der Steen
geplaatst op: 24-12-2008, 16:21 uur
Bij Johan en Ada geweest voor kleur en kleding advies. Voor mij een openbaring. Ik droeg veel verkeerde kleding. Vaak is mij gevraagd of ik moe was. Wat kleding met je kan doen is wel gebleken. Ik hoor nu “wat zie je er goed uit!!”En dat enkel door op de juiste kleuren te letten bij het kopen van nieuwe kleding. Ada en Johan heel veel dank hiervoor en alle het goede voor 2009.


De heer Bart Custers
geplaatst op: 5-12-2008, 21:01 uur
Beste Ada,

Wat werden mijn collega’s en ik 10 september op een leuke manier door jullie met onze neus op de feiten gedrukt; business casual kan zoveel leuker en hipper zonder in te hoeven leveren op het gebied van charisma of autoriteit.

Alle trouwpak-tips die ik bovendien tijdens mijn persoonlijke adviesronde van je kreeg, zijn terug te vinden op onze huwelijksfoto’s. Ik gun iedere bruidegom zo’n efficiente winkeldag als ik had.

Jullie doen infotainment ten voete uit. Keep up the good work.

Groet,

Bart
Atos Origin


De heer Sander Segers
geplaatst op: 6-11-2008, 17:31 uur
Beste Johan en Chantal,

Allereerst hartelijk dank voor jullie presentatie over ‘de kracht van kleur’, maar meer nog voor de extra moeite die jullie gepleegd hebben om iedereen van een persoonlijk kleuradvies te voorzien. Ik kan dat zeer waarderen. Zeker gezien het feit dat ik voor de presentatie toch met enige scepsis over dit onderwerp dacht. Hoewel mijn marketing achtergrond mij toch al voldoende geschoold heeft in bijvoorbeeld ‘de verpakking van een product/dienst’, was ik mij tot op heden niet zo bewust van het extra positieve effect wat je m.b.v. kledingkleur kan creðren. Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat daar tijdens studie (WO/HBO/MBO) niet meer aandacht aan wordt besteed. Jullie cursus is echt een absolute ‘must’ voor mensen in een commerciðle functie.

Met vriendelijke groet,

Sander Segers


De heer Frank Bijl van Duijvenbode
geplaatst op: 20-8-2008, 15:09 uur
Beste Ada,

Van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam in 2,5 uur! Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij je was. Nog steeds ben ik me bewust van wat ik aantrek / koop. Sinds mijn bezoek is mijn kledingkeuze behoorlijk veranderd. Mijn omgeving moest er wel even aan wennen dat professioneel niet saai hoeft te zijn!

Nogmaals dank!
Frank Bijl van Duijvenbode

De heer Thomas Bouwman
geplaatst op: 18-8-2008, 19:55 uur
Beste Ada en Johan,

Hierbij nogmaals mijn complimenten voor jullie persoonlijke benadering, jullie professionaliteit en de tijd die jullie voor mij uitgetrokken hebben.
Ik heb jullie kleur- en stijladvies als zeer prettig ervaren en het is maar goed dat ik bij jullie ben geweest, want meer dan 90% van mijn garderobe bestond uit ðfouteð kleuren.


Mevrouw Marjolein Vosse
geplaatst op: 8-8-2008, 14:20 uur
Hoi Johan en Ada,

Wat denken jullie?? Ik kom net binnen bij de receptie, zegt de receptioniste “Wat zie je er goed uit, je voelt je zeker weer beter?”. Haha, ik was woensdag ziek en zij wist niet dat ik net bij jullie vandaan kwam. Grappig hð?!

Ik ga vanavond meteen nieuwe make-up kopen en op zoek naar een mooi jasje en het lange gilet waar we het over hadden. Ik ben benieuwd…

Heel erg bedankt voor jullie enthousiaste lessen. Ik heb er een hoop positieve energie van gekregen en ik heb zin om mijn kast uit te mesten en langzaam maar zeker een mooie garderobe op te bouwen.

Prettig weekend en wie weet tot ziens.

Met vriendelijke groet,


Marjolein Vosse
Nycomed Hoofddorp
Afdeling HR

Mevrouw Ine van de Sande
geplaatst op: 16-7-2008, 14:19 uur
Nadat ik op mijn beoordelingsgesprek weer te horen had gekregen dat ik meer volwassen over moest komen qua uitstraling, las ik toevallig verschillende ervaringen over kleuradviezen. Aan de hand hiervan heb ik op internet verder gezocht naar diverse bedrijven.

B-Kwadraat ImageProof kwam op mij het meest positief over. Dit m.n. vanwege het gehanteerde kleurensysteem (12 typen), een kleurenwaaier met de kleuren op stof, grote ervaring in het bedrijfsleven en de vele positieve reacties van klanten.

Inmiddels heb ik mijn kleuradvies gehad en ben ik nog enthousiaster dan ik van te voren had gedacht. Wat maken kleuren veel verschil! Hier kan ik ðcht wat mee! Mijn uitstraling is duidelijk verbeterd. In mijn nieuwe zakelijke kleding en make-up zie ik er duidelijk meer volwassen, serieus en toegankelijker uit. Privð vrolijker, gezonder, meer pit, spontaner enz.

Ada en Johan, heel erg bedankt!!

Groetjes,
Ine


De heer Erik van Gelder
geplaatst op: 8-7-2008, 16:34 uur
Twee jaar geleden ben ik bij Johan van Eijck geweest voor een kleur ðn stijladvies.

Na het vaststellen van mijn lichaamsbouw tijdens het stijladvies gaf Johan aan, dat bij mijn persoon strakke vormgeving ðn lijnen passen. En niet alleen als het om kleding gaat, maar om mijn vormgevingsvoorkeur in het algemeen.

Dit klopt precies met de ontwikkelingen die ik de laatste jaren heb doorgemaakt in mijn vakgebied. Mijn beroep en passie is namelijk het ontwerpen van stijltuinen. Uit mijn werk blijkt dat strakke en rechtlijnige tuinen het beste bij mij als persoon passen en mij de meeste voldoening in mijn werk geven.

Ik kan iedere man aanraden zich aan te melden voor een kleur ðn stijladvies bij B-kwadraat ImageProof.

Het is echt zo. Inhoudelijke ðn uiterlijke presentatie horen bij elkaar.

Nieuwerkerk a/d IJssel,
Erik van Gelder.


Mevrouw Wilma Bos
geplaatst op: 17-3-2008, 14:56 uur
ABC uitzendbureau: wij willen geen 7,5 scoren, maar zijn pas tevreden met een 9,5 / 10 als eindscore. Onze klanten mogen dit toch ook van ons verwachten? Dan willen wij dit ook uitstralen.
Ada, Johan en Gea, heel hartelijk bedankt!

De heer De heer Holtrigter
geplaatst op: 6-3-2008, 10:58 uur
Uitgebreid zoekwerk op het Internet had uitgewezen dat ImageProof (een van) de beste kleurenanalyses geeft.

Na een bezoekje in Haarlem werd duidelijk dat de kwaliteit, persoonlijke behandeling en motivatie van Johan en Ada uitmuntend is.

Een bureau dat niet enkel doet wat er gevraagd wordt, maar doet wat er nodig is.


De heer Piet van der Wal
geplaatst op: 26-12-2007, 12:50 uur
Ook voor 2008 heel veel kleur gewenst.

kus Piet


Mevrouw Marlies Wessels
geplaatst op: 17-12-2007, 18:59 uur
Hoi Johan,

Het was indrukwekkend vandaag…

Dank je voor jullie inzet – ik voelde me alsof jullie er speciaal voor mij waren…

Marlies


De heer Remco Claassen
geplaatst op: 10-12-2007, 22:13 uur
Beste Ada & Johan,

Goede smaak is niet iets persoonlijks, het is wetenschap. Heel bijzonder wat jullie in slechts 1 dagdeel coaching teweeg hebben gebracht. Bedankt voor jullie vakmanschap.

Remco


De heer Richard Botman
geplaatst op: 28-11-2007, 10:49 uur
Ik ken jullie alleen van de site. Gekregen van een collega huisarts die een positieve ervaring met jullie had. Ik vind het een erg leuke site. Ik schrik alleen van de fotos van de imagotraining. Gaat een verbeterd imago altijd samen met het dragen van een stropdas!?. Dat je jezelf goed gaat scheren lijkt me prima, die stijve stropdas( met leuke kleur) die in mijn vak allang verlaten is daar wordt ik letterlijk wat benauwd van.

hartelijke groet Richard Botman, huisarts

Reactie: Dank voor uw positieve en wat de stropdas betreft eerlijke reactie. Als u op de site onze accounlist even doorneemt zult u begrijpen dat het bij de ene klant meer gebruikelijk is om die stropdas te dragen dan bij de andere. Los van de ongeschreven regel dat je in sommige functies maar beter wel een stropdas kunt dragen, vinden wij het vooral -mits gedragen in een goede kleur- een smaakmaker. Zo kort onder het gezicht doet een goede kleur wonderen voor je uitstraling; maar dat resultaat kun je ook bereiken met een t-shirt , polo of col in de goede kleur. Zien doet geloven mijnheer Botman. Volg het voorbeeld van uw collega huisarts zou ik zeggen en kom eens bij ons langs.
mvg
Johan van Eijck


De heer Piet van der Wal
geplaatst op: 23-11-2007, 19:06 uur
Lieve mensen,

Vond het fantastisch; 80% van mijn kledingkast kan naar de voddeman.

Nog iets gevonden wat nog kon en direct succes.

Mijn dag kan niet meer kapot en dan nu sparen voor een nieuwe outfit.

Dikke kus Piet


De heer Arjan van der Horst
geplaatst op: 20-7-2007, 12:39 uur
Beste Ada en Johan,

Deze week heb ik een tweetal trainingen van jullie gehad omtrent mijn ðSuccesvol Imagoð. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de prettige sfeer en persoonlijke benadering tijdens deze twee ontmoetingen.

Als (ex-)communicatieman en trainer weet ik als geen ander hoe kostbaar deze bijdrage van jullie is. Niet kostbaar in termen van uitgaven, maar kostbaar in de zin van een advies op maat voor het leven. Dank daarvoor!

Overigens ben ik, na het persoonlijke consult, direct gaan shoppen en heb zeer verrassende aankopen gedaan; aankopen die ik eerder niet gedaan zou hebben.

Het staat niet alleen een stuk beter (!) maar het vergemakkelijkt het winkelen ook nog eens. Weten wat je wel en niet aankunt maakt dat je eenvoudiger keuzes kunt maken. Juist ook als het er niet in ðjouw kleur/maatð hangt.

Jullie hebben in mij een ambassadeur voor de kwaliteit en effect van B-kwadraat ImageProof!


Mevrouw Pia Agerbeek
geplaatst op: 29-6-2007, 16:30 uur
Voor mij is het alweer een tijdje geleden dat ik bij jullie was; eerst voor mijzelf en daarna nog een aantal keren met man, dochters, broer en vriendin!

Het blijft telkens een klein wondertje te zien hoe de juiste kleur iemand laat opleven, en ook verassend welk kleurtype iemand uiteindelijk is.

Nog steeds krijg ik reakties en vertel ik graag waar jullie zitten en hoe alles in z’n werk gaat.

Nog dagelijks geniet ik van mijn paspoort!

Nogmaals dank.


Mevrouw Chantal Melser
geplaatst op: 26-6-2007, 21:15 uur
Nu anderhalve maand na jullie kleur- en stijladvies zijn er best wat verschuivingen bij mij zichtbaar.
– ongeveer 20 centimeter van mijn haren eraf; dat was een revolutie, maar jullie pruikje hielp me over de drempel. De enige die wel blij is met mijn kleuren, maar niet met mijn kortere haar, is mijn man…
– klerenkast opgeruimd,
– felgekleurde shirts gekocht volgens het boekje,
– schoenen met een hakje en
– een heel mooi (iets te donker?) jasje bij Pauw; ik moet nog wel even over een drempel heen om dat ook echt te gaan dragen. Toch nog wel een beetje drempelvrees om op mijn werk juist weer ‘overdressed’ te lijken.

De rode lippenstift vind ik ook nog wel erg rood, zelfs zonder gloss, maar ook die zie ik zelf niet meer als ie eenmaal op zit, dus daar kom ik wel overheen. Het schijnt niet raar te staan want niemand zegt dat het vreemd is. Ook de rest van de kleuren op mijn gezicht begin ik al handiger in te worden.

Voor de rest alleen maar leuke opmerkingen – en nu in de trant van ‘wat zie je er goed uit’.

Iedereen is ook nieuwsgierig naar jullie kleurenboekje.

Een vriendin van me heeft inmiddels ook een afspraak met jullie staan. Ik ben benieuwd of ze net zo geinspireerd thuis komt als dat ik dat was!

Het winkelen is makkelijker en moeilijker geworden. Het is makkelijker omdat je nu gewoon weet wat je zoekt. Het is moeilijker omdat er ook winkels zijn die niet een enkel ding in de goede kleur of stijl voor me hebben. Kwestie van zoeken in de stad en de goede adresjes gaan vinden. Maar nu weet ik wel duidelijk wat ik zoek, en dat scheelt een hele hoop.

Het zijn voor mij heel wat zinvolle uurtjes geweest, waar ik inmiddels erg veel profijt van heb! Hartstikke leuk!


Mevrouw Nan ter Burg
geplaatst op: 17-5-2007, 13:08 uur
Gistermiddag ben ik met mijn dochter bij jullie geweest. Wat een fantastische ervaring. Dit is voor iedereen aan te raden; nee, eigenlijk een must.

Het leverder thuis wel een heleboel werk op om de kasten door te werken en dan blijkt dat je ook veel goede kleuren hebt (en ook een hoop foute!).

Bedankt voor deze geweldige ervaring.


Mevrouw Marga Pieper
geplaatst op: 25-2-2007, 17:08 uur
Ada en Johan hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame middag.
Zus en ik zijn best wel fanatiek bezig onze garderobe op de juiste kleuren te krijgen.
Toevallig vond ik op de vliering nog een lap voor een lange broek in de juiste kleur, daar word je dan zo blij van.
Het is waar (tja nog steeds eerst zien en dan geloven)alle kleurtjes van je kleurlijn passen bij elkaar, dat is zo leuk om te ontdekken.
Mijn eigen haarkleur laat nog even op zich wachten maar over een poosje loop ik echt voorbij om te laten zien hoe goed het eindresultaat is geworden.
Groetjes Marga


Mevrouw Manon Schaperkotter
geplaatst op: 3-2-2007, 21:05 uur
Via mijn werk ben ik met uw bedrijf in aanraking gekomen. Het team waar ik leiding aan geef, heeft bij u het traject doorlopen. De reacties waren zo positief, dat ik voorgesteld heb om alle leidinggevenden van onze bank een individueel advies te laten volgen. Dit voorstel werd ondersteund door de directie. Half januari ben ik dan ook zelf bij u geweest voor een kleur- en stijladvies. Ik vond het een leuke en goede ervaring. Zeer veel nuttige tips gekregen, hetgeen bijdraagt aan een persoonlijke en toch professionele uitstraling.

Manon Schaperkotter
Manager Front office bij Rabobank Bollenstreek


Mevrouw Lianne Janssen
geplaatst op: 19-1-2007, 10:27 uur
Beste Ada en Johan,

Ik ben zeer in mijn sas met jullie kleur ð en stijladvies. Carlijn ook, maar zij moest toch even verwerken dat bruin haar niet het meest flatteerde. Helaas zijn er dan ook mensen die op haar teleurstelling reageren met: Onzin, bruin staat je voortreffelijk, niets van aantrekken e.d.

Het is duidelijk dat mensen mij gezonder en stalender vinden uitzien zodra ik iets uit mijn kleurenpalet aanheb., echt magisch..!

Ik ben met jullie pruikje naar een nieuwe kapper geweest (over de oude was ik toch niet meer tevreden) en die heeft het een stuk korter geknipt en er een meer donker-blonde koelere tint aan gegeven met wat assige highlights. Dat gaat helaas niet in ððn keer omdat er teveel geeltonen in mijn oude kleur zaten. Maar we zijn goed op weg.! Als het helemaal naar mijn zin is, stuur ik een foto!

Het pruikje zal ik dit weekeinde weer bij jullie afgeven of in de brievenbus doen. Heel hartelijk bedankt daarvoor.

Het is echt verrassend te merken dat ik nu ð veel vaker – om mij heen zie hoeveel mensen er met een kleur rondlopen die hen vermoeid of grijs maakt! Ik zou ze zo willen aanklampen en verwijzen.

Een collega zegt ook te willen komen met haar dochter!

Dus Keep up the good work!

Groeten Lianne Janssen.


Mevrouw R Roosen
geplaatst op: 6-12-2006, 21:14 uur
Vorige week donderdag hebben we een geweldige middag bij jullie doorgebracht. Jullie grootste prestatie: R overtuigen van de kracht van de juiste kleur. Hij was sceptisch, dus dat was een toppertje. Zelfs zo, dat thuis zijn volledige stropdassencollectie in de oude-klerenbak is verdwenen. Nu dus rood, fuchsia, paars. En het staat onwijs!

Reacties op mijn juiste kleur van kleding:

Botoxje gehad?

Welke dagcreme gebruik jij eigenlijk?

Mijn haar is nu al aardig asblond, maar mijn kapper heeft het, i.v.m. het groen-uitslaan, de eerste keer nog voorzichtig gedaan. Dat wil zeggen, eerst een beetje rood (en dat was echt maar een klein beetje) in de uitgebleekte punten; daarna assig eroverheen. Tja en ik ben geen kapper dus ik kan niet beoordelen of dit de juiste werkwijze was, maar het effect is al goed zichtbaar. Het is een aardig matte kleur , maar ik wil nog meer. In ieder geval is het goud-gele er helemaal uit.

M. heeft nu een tintje donkerder, langzaam aan dus. Ook nog een kleurspoeling om te zien hoe het bevalt. Maar ze is er zo gelukkig mee, dat ze bang is om haar haar te wassen: elke shampoo-beurt wordt het immers minder. Dus die zal eerdaags ook wel voor een permanente oplossing kiezen.

Tot slot …. wat shopt het makkelijk met zo’n boekje in de hand!


Mevrouw Erika Hopman
geplaatst op: 24-7-2006, 00:12 uur
Voordat ik bij Ada en Johan een afspraak heb gemaakt, heb ik goed geinformeerd waar ik het kleur- en stijladvies wilde laten doen.

Bij hun website heb ik gelijk een goed gevoel gehad, dat dit is het wat ik nodig heb. Het 12 paletten systeem, in vergelijking met de 4 paletten wat veel andere bureaus doen, sprak me gelijk aan.

Tijdens de sessie heb ik echt veel over mezelf geleerd. Het was heel interessant om te zien wat kleur kan doen voor een mens. Ik ben een wintertype 3 en vroeger heb ik veel van mijn goede kleuren aangeschaft, maar omdat ik nooit tevreden ben met mezelf ging ik alles consequent veranderen. Ik wilde gewoon iemand anders zijn. Bij Ada en Johan heb ik het ervaren dat het toch de beste is bij mezelf te blijven en die eigenschappen die ik heb te accentueren. Het was echt een heel confronterende ervaring met mezelf.

Ik hoop dat jullie veel mensen kunnen bereiken, voornamelijk kappers, visagisten, kledingwinkels enzv. zodat steeds meer mensen hun ware zelf kunnen ontdekken, hun zelfvertrouwen kunnen (terug)vinden en dat het op deze manier een mooiere wereld wordt.

Ik vind jullie echt wereldverbeteraars met al die schoonheidkennis wat iemand van jullie kan leren.

Bedankt voor de geweldige middag en ik wens jullie veel succes!

 


Mevrouw Ewa Noors
geplaatst op: 29-6-2006, 09:18 uur
Jeetje, wat is dat leuk! Ik heb een HEERLIJKE middag gehad met een zeer inspirerend persoon, Ada Nijman. Erg leuk is dat ze ook een zelfgemaakt rokje aanhad. Mijn zelfgemaakte rode jas werd ook uitvoerig bewonderd door haar, voelt lekker hoor!!!

Na een inleidend verhaal met duidelijke plaatjes hoe kleding je uiterlijk negatief of positief beinvloeden, werd ik voor de spiegel gezet. En dan krijg je lappen met kleuren op je borst gelegd, telkens twee “repen” met verschillende kleuren en je ziet bijna meteen welke duidelijk beter passen dan andere. Op die manier vallen bepaalde kleurenreeksen af.

Daarna heeft ze nog “gestreepte kragen” in kleurstellingen ook hier, door de ene kleur na de andere te zien is het overduidelijk wat de combi van je haar-ogen-huid maakt van bepaalde kleurenpaletten.

Ik blijk een lentetype te zijn met kleurenpalet 3. Bij Imageproof hebben ze in totaal 12 paletten: de vier lente, zomer, herfst en winter kunnen weer in drie delen onderverdeeld worden namelijk. Geeft dus een zeer gedegen kleurenpalet!.

Grappig is dat zwart, wat ik vaak draag, dus eigenlijk helemaal niet bij mij staat!. En dat mooie ecru-oranje longshirt wat ik vorig jaar gemaakt heb is met teveel wit/lichte kleuren! Ergens wist ik dat het niet helemaal klopte maar nu heb ik het met eigen ogen geleerd.

Ik ben ook door haar opgemaakt. En met een lap in de juiste kleur om mij heen viel mijn mond open voor de spiegel. Ik zie er niet 10 jaar ouder uit, maar wel 10 jaar volwassener, wijzer zeg maar. Alsof ik eerst een “saaie” vrouw ben en daarna een “inspirerende dame”. Beetje net of mijn IQ 30 punten omhoog is gegaan of zo. HEEL bizar!

Wat ik ook weet is dat ik mijn haar iets donkerder ga verven. De pruiken die je bij haar kunt proberen (en ik heb er een heleboel geprobeerd) maken heel duidelijk dat dat een kleur is die me net even beter staat. Blond moet ik zeker niet nemen dan zie ik er uit als een “levend lijk”.

Duur, ja. maar ook een geweldige investering. Ik moet het langzaam gaan doorvoeren, maar ik weet zeker dat ik meer “succes” op verschillende gebieden zal hebben met de juiste kleuren en soort kleren. (het stijladvies ga ik ooit ook nog eens doen!)

Wat ik ook heel frappant vond is dat ze, aan de hand van de kleuren die bij mij passen, een aantal karaktereigenschappen van mij kon noemen. Die ontzettend waar zijn. Maar die velen niet van me weten omdat ik meestal de verkeerde kleuren draag. Enne… ik mag uitbundiger worden. Vooral een gekke oma worden later: hoe ouder hoe gekker!! Zal wel lukken denk ik zo, vind het een heerlijk vooruitzicht!

Dus als nog iemand twijfelt.. niet doen hoor, gewoon doen!


De heer Frederik van den Broek
geplaatst op: 25-6-2006, 21:56 uur
… ik heb gisteren mijn (nieuwe) rode das gedragen tijdens een presentatie. En het had effect. Ik kreeg er na afloop verschillende complimenten over dat ik door mijn uitstraling de groep goed had aangesproken. En dat was precies de bedoeling. Mijn rode t-shirt moet op zaterdagavond wel nog wel zijn vruchten afwerpen, maar dat komt goed.


Mevrouw Laura Tas
geplaatst op: 30-4-2006, 15:14 uur
Afgelopen week zijn jullie bij ons advocatenkantoor in Eindhoven geweest.

Na een presentatie mochten wij allemaal een individueel consult ontvangen; het was echt super leuk!

Nogmaals bedankt voor deze leuke week, iedereen was enthousiast!


Mevrouw Nathalie Roozendaal
geplaatst op: 23-4-2006, 02:56 uur
Mijn vriendin en ik hebben eindelijk ons kleuradvies gekregen; echt ontzettend leuk!!!

Toevallig zijn we beiden hetzelfde kleurtype en dat is natuurlijk mooi makkelijk met samen winkelen.

Sommige kleuren had ik wel het idee al van dat ze me mooi stonden, maar zoals grijs had ik echt nooit verwacht. En de zalmkleurige lipgloss gaat de prullenbak in!

Vanavond met uitgaan toch maar het zwarte vestje uitgelaten en alleen het petrolkleurige jurkje aan, veel beter!

Ada en Johan, heel erg bedank voor de gezellige en leerzame middag!


Mevrouw Tess Broker
geplaatst op: 11-4-2006, 18:23 uur
Jullie zijn geweldig… die kombinaties!!
echt super mijn moeder is door jullie geadviseerd en ik ben een beetje het zelfde als zij en mijn kleding is er 100% op vooruit gegaan!
hartelijk bedankt!


Mevrouw Marijke Hendriks
geplaatst op: 22-1-2006, 20:03 uur
Mijn dochter heeft met een vriendin van haar jullie instituut bezocht en ik was blij verrast te zien, hoe haar smaak en kleur van kleding veranderde. Voorheen was dat redelijk somber en studentikoos. Maar zoals bij de meeste jonge mensen het geval is, worden opmerkingen en ideeen daarover van moeders vaak niet gewaardeerd.

Ik was daarom ook heel blij verrast te zien hoe haar uitstraling na een bezoek aan jullie veranderde en zij er uit ging zien, als een jonge moderne vrouw met kleuren en kleding, die bij haar passen.

Maar blijkbaar letten dochters ook op moeders; ik kreeg nl een ImageProof advies cadeau, zodat ik kon ervaren wat kleuren met me doen.

Na een allerhartelijkste ontvangst heb ik 2,5 uur genoten van de persoonlijke aandacht. Ook ik dacht dat ik redelijk goed wist wat me het beste kleurde, maar dat was toch een misvatting. Na een grondige inspectie van mijn ogen, haren en huid, kwamen we gezamenlijk tot de conclusie dat er toch wel kleuren zijn, die mij absoluut niet staan. Het was een wonderlijke ervaring.

Al met al heb ik een gezellige en leerzame ochtend gehad, waar ik mijn verdere leven veel aan zal hebben. Ik ga niet meer de deur uit zonder mijn kleurenpallet. Ook heb ik ruimte gekregen in mijn kleerkast, want daar heeft een grondige opruiming plaats gevonden (maar dat zal wel tijdelijk zijn).

En ook belangrijk, mijn man is enthousiast, wat wil je nog meer.

Met vriendelijke groeten
Marijke Hendriks


Mevrouw Kristel Willemsen
geplaatst op: 30-12-2005, 08:57 uur
Bij deze een reactie op onze kleurochtend van afgelopen woensdag. Het was een geslaagde ochtend, al was het soms wel confronterend. Ik heb de hele Kerst verkeerde kleuren gedragen. Maar goed, nu inderdaad werken aan een nieuwe garderobe en dan kan het niet meer stuk! Ben benieuwd hoe mensen nu gaan reageren! Groeten, Kristel


Mevrouw S. Harinck
geplaatst op: 22-11-2005, 12:09 uur
Nogmaals bedankt voor het kleurenadvies moeder (winter) en dochter (lente). Thuis bleek dat ik inderdaad 90% van mijn klerenkast beter niet meer aan kan doen (inclusief schoenen), dus ik ga langzaam aan een nieuwe collectie werken. Wel heerlijk dat ik, als ik in een kledingwinkel loop, acuut kan zien welke kleren ik wel en niet moet kiezen, dat maakt het shoppen een stuk efficienter! Ook leuk dat ik nu eerst op de kleuren af ga, en soms een heel nieuw model koop, wat ik eerst misschien niet gekozen had, maar dat wel leuk blijkt te staan.

Op dit moment ga ik zelfs zo ver dat ik de kleurenschema’s van mijn powerpoint-presentaties afstem op mijn persoonlijke kleurenschema (ik heb ten slotte gezien wat het effect is van een bepaalde kleur achter mijn hoofd). Of sla ik nu door? )

Ook zie ik nu continu mensen met de verkeerde kleuren lopen, grappig hoor! Kortom, jullie hebben heel wat teweeg gebracht met jullie kleur-advies, en nogmaals hartelijk dank!


De heer Harm Kroezen
geplaatst op: 21-11-2005, 08:28 uur
We hebben inmiddels de nodige wijzigingen in ons assortiment kleren en kleuren aangebracht.

Je ziet inderdaad dat mensen je anders benaderen. Met name Riet heeft al een groot aantal leuke reacties op haar naam staan. Zelf heb ik dat iets minder, maar door de juiste combinaties op belangrijke afspraken te dragen stijgt mijn zelfvertrouwen explosief wat uiteraard een goede uitwerking heeft.

Nogmaals bedankt voor jullie hulp, we hebben het als een geweldige dag ervaren waar we nog lang aan zullen terugdenken.

Met vriendelijke groet,

Harm en Rit Kroezen


Mevrouw Margret Belien
geplaatst op: 26-9-2005, 14:20 uur
Ontzettend bedankt voor de geslaagde workshop afgelopen zaterdag. Iedereen was zeer enthousiast. Ik was in ieder geval blij dat de winkels al gesloten waren, want alle dames wilden ineens gaan winkelen.


Mevrouw Fleur Agema
geplaatst op: 13-3-2004, 01:24 uur
Marcel loopt al twee dagen fluitend door het huis. Zijn kast hebben we opgeruimd en een tas met spullen is weg. Zo een tweederde was wel goed, maar waar het bijna totaal aan ontbrak waren heldere, frisse kleurtjes. Gisteren flink geshopt, Marcel is er een stukje van gegroeid. Letterlijk, want voor het eerst sinds onze relatie heeft hij ðchte schoenen gekocht! Effen beige strakke boots, helemaal top, wat een stuk. Voor de fotoshoot hebben we een lime-kleurig shirt en een lichte blauwe spijkerbroek gekocht. Riem en ketting erbij, gisteren ook nog even de blonde fiekjes erin en …. klaar.

Thanks,
Fleur Agema

Opm. ImageProof: Marcel is muzikant


Ingrid CJ en Klaas Klunder
geplaatst op: 5-6-2002, 12:20 uur
Ada, dank je wel voor de fantastische middag die we hebben doorgebracht met elkaar! We hebben het erg naar onze zin gehad.

En een verrassende uitkomst voor Klaas; alle overhemden kunnen we afvoeren…. Maandag is hij gelijk in nieuwe ‘kleur’stijl op pad gegaan. Het staat hem fantastisch. Ik heb gelijk maandag een ceriserode lipstick gekocht en zwart oogpotlood, het knalt eraf! Geweldig!

Wat ons aanspraak was jouw enorme professionele aanpak en een mega dosis enthousiasme!! Over bezieling gesproken. Je hebt een heel groot hart voor je vak. Pure Klasse. Zo, dat wilden we toch even gezegd hebben!

Groetjes,
Ingrid CJ en Klaas Klunder
ICT Marketing BV, Soest

WhatsApp!